A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. október 19. kedd
Nincs hozzászólás

BSA – APEH

Business Software Alliance (BSA) egy olyan, non-profit szakmai szervezet, amelyet a szoftveripar és a hardvergyártó partnerek céljaik elérése érdekében hoztak létre. A szervezet elkötelezetten küzd a biztonságos és jogszerű digitális világ megteremtéséért, az illegális szoftverhasználat visszaszorításáért. A BSA az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatallal (APEH) kötött együttműködési szerződésének égisze alatt kérte fel cégünket a hatóság revizorainak oktatására.

A BSA – APEH részletes referencialapját ide kattintva olvashatja.

Graphisoft R&D

Az 1982-ben alapított Graphisoft, a 3D építészeti és létesítménygazdálkodási CAD-technológia fejlesztője ma a világ egyik vezető szoftverfejlesztő cége a számítógépes tervezés AEC (építészet-épületgépészet-kivitelezés) ágazatában. A szoftverfejlesztők gazdasági sikereit alapjaiban határozza meg, hogy mennyire átgondolt, következetes és eladható licencelési stratégiát alkalmaznak termékeikhez, ezért a Graphisoft is olyan szakértőt választott ennek kialakítására, aki széleskörű iparági tapasztalatokra építhet.

A Graphisoft R&D részletes referencialapját ide kattintva olvashatja.

Microsoft Magyarország

A világ ma legnagyobb szoftvergyártó óriásának magyarországi leányvállalata. Termékeinek és licenckonstrukcióinak végtelenül széles palettája igencsak kihívás elé állítja a cég tájékoztatásért felelős dolgozóit és a Microsoft szoftvereket vásárló közönséget is. A magyar leányvállalat új magyar nyelvű licencelési tájékoztatójának elkészítésében vette igénybe cégünk szakértő segítségét.

A Microsoft Magyarország részletes referencialapját ide kattintva olvashatja.

Oracle Hungary

A vállalati információs rendszerek világpiacának legnagyobb szállítójának számító Oracle Corporation magyar leányvállalata. A vállalat az elmúlt években egyre több területet fed le saját fejlesztésű vagy általa felvásárolt szoftvergyártók termékeivel a vállalati információs rendszerek területéből. A számtalan termék, valamint ezen terméktípus egyáltalán nem könnyű licencelési sajátosságai nap mint nap kihívások elé állítják mind a cég tájékoztatásért felelős munkatársait, mind a vásárlókat. A magyar leányvállalat egy egységes magyar nyelvű licencelési tájékoztató elkészítéséhez vette igénybe szakértelmünket.

Az Oracle Hungary részletes referencialapját ide kattintva olvashatja.