A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2018. június 5. kedd
1 hozzászólás

Az IPR-Insights LicencAkadémiát 2009-ben ügyfeleinknek az az igénye hívta életre, hogy szoftvergazdálkodási és licencelési kérdésekben, a gyakorlatban is jól használható, megfelelő mélységű ismeretekre tegyenek szert. Képzéseink tananyagát éppen ezért magyar nyelven, projekt tapasztalatokra építve, hazai esettanulmányokat bemutatva állítottuk össze.

IPR-Insights LicencAkadémia elnevezésű tréningünk keretében a szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM) elméletével és gyakorlatával foglalkozunk, valamint átfogó képet  nyújtunk a legelterjedtebb gyártók és termékeik licenceléséről.

2013-tól, szintén ügyfeleink kérésére a LicencAkadémia keretében újabb, gyártóspecifikus haladó licencelési tréningeket is indítottunk azoknak a szakembereknek, akik munkájukhoz egy-egy gyártó és termékei tekintetében részletesebb információt igényelnek.

2017-től pedig Cloud LicencAkadémia képzésünk pedig a felhőszolgáltatásokhoz kapcsolódó konstrukciók és terméklicencelési modellek között segít tájékozódni ügyfeleinknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tréningjeinken részt vett szakemberekkel a mai napig szoros szakmai kapcsolatban állunk, s szoftvergazdálkodási és licencelési kérdésekben továbbra is szakértőinkhez fordulnak tanácsért.

A képzések

IPR-Insights LicencAkademia Alapozo logoAz előadásokat az IPR-Insights adott témában specializálódott, ezen a területen több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező tanácsadói tartják.

A tréningen a résztvevők kézhez kapják az előadások kinyomtatott diáit, ezzel is segítve, hogy megszerzett tudásuk később is felhasználható legyen. A tréning végén egy rövid, gyakorlati példákat is tartalmazó teszttel mérjük fel a résztvevők megszerzett tudását.

A LicencAkadémia palettáján jelenleg négy olyan tréning szerepel, amit rendszeresen megtartunk. Egy általános alapozó, egy cloud, és két gyártóspecifikus licencelési tréning. A LicencAkadémia képzései tartalmukban összefüggenek, de nem egymásra épülnek, így egyik tréning elvégzése sem feltétele a másiknak. Tananyagainkat minden esetben úgy állítottuk össze, hogy a megjelölt témakört a lehető legteljesebb módon körüljárjuk, s a résztvevő szakemberek a napi munkájukhoz megfelelő mennyiségű és részletességű információkat sajátíthatják el. Ennek ellenére, aki nem jártas a szoftverlicencek világában, annak először az alapozó tréninget javasoljuk.

A következő képzések időpontjai:

Alapozó LicencAkadémia – 2018. október 2-3.

Microsoft Haladó LicencAkadémia – 2018. október 8.

Cloud LicencAkadémia – 2018. október 16.

Oracle Haladó LicencAkadémia – 2018. november 5.

Jelentkezés

A különböző képzéseket a LicencAkadémia tréningnaptárjában megjelölt időpontokban tartjuk, melyekre előre kell regisztrálni, ám egyedi kérésre külön is megtartjuk tréningjeinket. Az egyedi céges ajánlathoz itt keressen minket! Speciális kedvezményeinket kövesse weboldalunkon!