A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2018. április 10. kedd
1 hozzászólás

Általános jelentkezés

Tanácsadó csapatunkat folyamatosan bővítjük, a beérkező jelentkezéseket rendszeresen kiértékeljük, és visszajelzünk.

Amennyiben nem talál olyan aktuális álláslehetőséget, amely felkelti az érdeklődését, kérjük, regisztráljon önéletrajz adatbázisunkba, hogy értesítést küldhessünk Önnek, amennyiben megnyílik az elképzeléseinek megfelelő pozíció.

Küldje el általános jelentkezését és önéletrajzát a job@ipr.hu címre.

Aktuális kereséseink:

Szoftverfejlesztő

A terület speciális és szerteágazó volta miatt olyan kollégát keresünk, aki nyitott a szoftverlicencelés speciális kihívásainak megismerésére, és képes ezeket kezelő informatikai megoldásokat létrehozni.

Infrastruktúra tanácsadó

Olyan kollégát keresünk, aki informatikai tapasztalatait felhasználva el tudja látni az ügyfeleinknél végzett projektjeink infrastruktúrához kapcsolódó feladatait, és emellett kész a szoftvergazdálkodás, mint önálló terület megismerésére és az abban való folyamatos fejlődésre.

Szenior szofverlicencelési tanácsadó

A szenior szoftverlicencelési tanácsadó önálló szakértői tevékenységet végez, valamint részt vesz a projektcsapat munkájában általános szoftvergazdálkodási projektekben, gyártói felmérések során, szoftverlicencelési problémák megoldása érdekében.

Junior szoftverlicencelési tanácsadó

A junior tanácsadó feladata, hogy a cég elsődleges szolgáltatási területét képező szoftverlicencelési szakterületen tapasztalatot szerezve részt vegyen a projektcsapat munkájában.