A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services

Budapest, Lipcse, Nieuwegein, Antwerpen, London, München, Bécs, Párizs, 16.01.2017 – A szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM), IT biztonság, virtualizáció és infrastruktúra-menedzsment területekre fókuszáló nemzetközi IT tanácsadó csoport, a Softline Group partnerségi megállapodást kötött az átfogó szoftvereszköz-gazdálkodási (SAM) szolgáltatásokat és licenctanácsadást nyújtó IPR-Insights-szal.

Softline Group - IPR-Insights Partnership

Softline Group – IPR-Insights Partnership

“A Softline Group folytatja növekedését mind helyi szinten, mind nemzetközi piacokon. Egyes nagy nemzetközi ügyfelek számára fontos lehet, hogy telephelyükön alkalmazzanak szoftvergazdálkodási eszközöket (vagy azok egy részét). A nemzetközi ügyfélkörünk folyamatos növekedést mutat, és ez a partnerségi megállapodás, hogy Európa-szerte nagy erőforráskészletet tesz számunkra elérhetővé, és azt a rugalmasságot biztosítja, amire szükségünk van. Nagy várakozással tekintek erre az új partnerségre” – mondta Martin Schaletzky, a Softline Group vezérigazgatója.

“Örülök, hogy olyan partnerre találtunk a Softline Group-ban, aki tökéletesen illeszkedik nemzetközi növekedési stratégiánkba. A két szervezet vevő centrikus szemlélete nagyon jól illeszkedik egymáshoz” – mondta Zsoldos Sándor, az IPR-Insights vezérigazgatója. “A szinergikus partnerségben a két cég kölcsönösen építhet egymás speciális szaktudására, és skálázható szoftvereszköz-gazdálkodási portfoliót tud kínálni. Ügyfeleink hasznosíthatják tanácsadóink átfogó nemzetközi projekt-tapasztalatait, és ezáltal a Softline Group és az IPR-Insights versenyképes megoldásokat kínálhat teljes európai lefedettséggel.”

További információkat és képeket találhat a Softline honlapján

IPR-Insights

IPR-Insights

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..