A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services

Zsoldos Sándor vezérigazgató tájékoztatása szerint a piacot felmérve úgy találták, külföldön is kereslet várható a magyar vállalkozás termékei és szolgáltatási iránt. – számol be a Hirado.hu

“A régió legnagyobb piaca egyértelműen Lengyelország, így első lépésként itt indítjuk el szolgáltatásainkat. Már az előkészítés fázisában sok lengyel ügyféllel találkoztunk személyesen, és hamar kiderült, hogy akárcsak a hazai ügyfeleink számára, számukra is kihívás a szoftvergyártók auditfenyegetése, a megfelelő gazdálkodás a szoftvervagyonnal, és ezzel egyidejűleg a vállalatvezetés részéről fellépő költségcsökkentési igény kielégítése” – mondta az IPR-Insights vezetője. Hozzátette, Lengyelország után Csehországot és Törökországot veszi célba a cég.

A szoftverkiadások akár 20 százaléka is megtakarítható hatékony gazdálkodással. Kitért rá, hogy egyre nagyobb veszélyt jelentenek az illegális szoftverek, egy-egy nagyobb szolgáltató – például a Microsoft vagy az IBM – egy vállalati audit során több milliós bírságot szabhat ki a vállalatra. Ez Kelet-Európában még nem annyira jellemző, de egyre terjed, Angliában viszont egy év alatt a nagyvállalatok kétharmadánál volt ilyen átvilágítás – fogalmazott Zsoldos.

Az IPR-Insights több nemzetközi nagyvállalat magyar leánycégét szolgálja ki évek óta. A vállalkozás célcsoportjába elsősorban a közepes és nagyvállalatokat tartoznak, összesen mintegy 100 ügyfele van, köztük több informatikai és telekommunikációs szolgáltató cég, bankok, valamint kormányzati szervek. A vállalat árbevétele tavaly 230 millió forint volt.

A cikk a Hirado.hu oldalán ide kattintva is megtalálható.

IPR-Insights

IPR-Insights

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..