A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2012. november 27. kedd
Nincs hozzászólás

Az SAP végfelhasználói licencszerződése alapján “Az SAP-nak jogában áll ellenőrizni (legalább évente egyszer és az SAP standard folyamatainak megfelelően, melyek helyszíni és/vagy távoli auditot foglalhatnak magukban) az SAP Anyagok használatát. Licencvevő köteles ésszerűen együttműködni az ilyen audit lefolytatásában. Amennyiben az audit azt állapítja meg, hogy (i) Licencvevő alulfizette a licencdíjat és/vagy az SAP Támogatási díjat, és/vagy (ii) a Licencvevő a Szoftvert a Szoftver-megrendelőlapon megadott licencmennyiségek vagy szintek túllépésével használta, Licencvevő köteles megfizetni ezeket a meg nem fizetett díjakat és/vagy a túlhasználatot az audit idején érvényes SAP Szoftverre és Támogatásra vonatkozó Ár- és Feltétellista szerint.” Ahhoz, hogy ez ne következzen be, érdemes az audit előtt felkészülni, illetve az SAP licencfelhasználási jelentést alaposan előkészíteni. Ehhez nyújt segítséget az ITAM Review oldalán megjelent cikk. A cikk írója által javasolt tanácsok hasznosak, azok követését minden auditálás előtt álló vállalatnak javasoljuk.

További segítséget nyújthatnak az SAP oldaláról letölthető szerződések és dokumentumok, mint például az SAP Software Use Rights. A dokumentumok itt érhetőek el magyarul.

Auerhammer Nóra

Auerhammer Nóra

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..