A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2012. április 20. péntek
Nincs hozzászólás

A Windows 8 megjelenésével párhuzamosan a Microsoft kibővíti a Software Assurance (SA, Frissítési Garancia) által biztosított felhasználási jogok körét. Az új lehetőségek a virtualizáció és a távoli elérés terén eddig is élő többlet jogosultságokat bővítik tovább az SA-val rendelkező felhasználók számára.

Ahogy a Windows 7 esetében, úgy a Windows 8-nál is lesz Enterprise kiadás, ami kizárólag az SA-val rendelkező vállalati ügyfelek számára lesz elérhető. A Windows 8 Enterprise megjelenésével egy időben a következő SA előnyök válnak elérhetővé:

  • Windows To Go (WTG) Use Rights
    A WTG funkció segítségével lehetőség lesz pen drive-ról futtatni a rendszert, nem szükséges telepíteni az adott gépre. Ehhez nem lesz szükség vállalati PC-re sem, mert ez a lehetőség az alkalmazottak saját tulajdonú gépein is kihasználható, így akár otthonról is sokkal egyszerűbben és biztonságosabban lehet hozzáréfni a céges hálózathoz.
  • Windows RT Virtual Desktop Access (VDA) Rights
    Amennyiben van a felhasználónak egy Windows RT-t futtató táblagépe, mint másodlagos gép a Windows 8+SA-val rendelkező elsődleges gépe mellett, akkor erre a táblagpre automatikusan érvényesek a VDA jogok. Ezt azt jelenti, hogy az eszközről egyszerre egy, Windows 8 Enterprise-t futtató virtuális gépet lehet elérni, így kiterjesztve a táblagép felhasználási területeit.
  • Companion Device License
    Amennyiben a felhasználó más eszközökről is szeretné elérni a saját céges gépét, akkor ezzel az SA mellé vásárolható kiegészítéssel lehetősége lesz maximum 4 saját tulajdonú eszközről megtenni ezt.
Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..