A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2011. október 19. szerda
Nincs hozzászólás

Az IPR-Insights immáron kilenc éve tart ügyfeleinek különféle tréningeket a szoftvereszköz-gazdálkodás területén. 2009-ben IPR Licenc Akadémia néven elindítottuk nyilvánosan elérhető képzésünket is, amelynek célja az volt, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a szoftvergazdálkodás és a licencelés releváns kérdéseiről. Ezt a képzést idén szeptemberben kilencedik alkalommal rendeztük meg, a képzésen eddig részt vevők száma mára már több, mint 100 fő.

Az elmúlt években az IPR Licenc Akadémia résztvevői számos alkalommal érdeklődtek ?haladó? képzések iránt. Az általuk kitöltött értékelőlapokból sok jó ötletet kaptunk arra vonatkozóan, hogy milyen további témák érdekelnék őket a szoftvergazdálkodás és a licencelés témakörében és természetesen nekünk is akadt számos, jobbnál jobb ötletünk.

Annak érdekében azonban, hogy a majdani haladó képzési lehetőségeink valóban találkozzanak igényeikkel, arra kérjük, ossza meg velünk a véleményét a tervezett témákról. A felmérés kitöltése nem vesz igénybe többet, mint 5 perc.

Kattintson ide a kérdőív kitöltéséhez!

Segítségét előre is köszönjük!

Üdvözlettel,
az IPR-Insights csapata

IPR-Insights

IPR-Insights