A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2011. május 11. szerda
Nincs hozzászólás

Hamarosan elindul végső útjára az első és legidősebb Microsoft mennyiségi licencmodell, a jó öreg Select. Néhány évvel ezelőtt a Microsoft említést tett arról, hogy meg vannak számlálva a Select napjai, valamint a Select programot ki fogja szorítani a Select Plus. Akkor nem részletezték pontosan, hogy mikorra teljesedhet ki ez a folyamat, és milyen változásokat fog eredményezni.

Tavaly tavasszal megérkezett a bejelentés: a Microsoft 2012-es pénzügyi évének kezdetével (2011. július 1.) már nem fog új Select License szerződéseket kötni. A jelenlegi Select felhasználók alternatívaként választhatják a ? már 2008. október óta elérhető ? tranzakció jellegű, Select Plus licenckonstrukciót. A program a beszerzési mennyiség alapján automatikusan határozza meg a kedvezmény szintjét szervezeten belül, és lehetővé teszi a szoftvereszközök és szolgáltatások kezelését a szervezet, a leányvállalat vagy a részleg szintjén.

Hatályos Select licenccel rendelkező ügyfelek, a jelenlegi árszintjüknek megfelelően újíthatják meg szerződésüket, és bármikor áttérhetnek a Select Plus programra, az alábbiak szerint:

  • A meglévő Select, EA, vagy CASA szerződés minősítése a megfelelő Select Plus árszintekre termékcsoportonként (pool).
  • Új Select Plus szerződés megkötése.
  • Megrendelések felfüggesztése a meglévő Select keretében, megrendelések feladása a Select Plus programban.

A Select szerződés befejezése előtt javasolt áttekinteni, hogy mely SA, szolgáltatás, előfizetés megújítása/átvitele szükséges a Select Plus szerződésbe. A Select Plus konstrukcióról és az áttérésről további információ itt érhető el.

A búcsúra szükség van az új találkozáshoz. Viszlát a Felhőben!

Girardi Kornél

Girardi Kornél

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..