A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2011. április 18. hétfő
Nincs hozzászólás

A többi szoftvergyártóhoz hasonlóan már az Adobe is lehetőséget biztosít a határozott időre szóló felhasználói szerződés megkötésére.

Az Adobe tájékoztatása szerint ez egy új, költséghatékony és kényelmes lehetőség, amely mindig a legfrissebb Adobe Creative Suite szoftvercsomagot és az abban található alkalmazások használatát biztosítja havidíjért cserébe.

Elsősorban azon felhasználóknak lehet kedvező ez a megoldás, akik folyamatosan a legújabb termékeket szeretnék használni, akiknél egy adott időszakra merül fel az igény a szoftver használatára ?projekt? jelleggel, vagy régebbi verziójú Creative Suite termékkel rendelkező ügyfeleknek, akik nem tudják igénybe venni a termék frissítési (upgrade) lehetőségét.

A Creative Suite előfizetéses változata is ugyanolyan funkciókkal és szolgáltatásokkal használható, mint az örökös licenccel rendelkező termék. Folyamatos hozzáférést biztosít a legfrissebb szoftververzióhoz felár nélkül mindaddig, amíg érvényben van az előfizetés.

Éves, vagy havonta megújítható lehetőségek kínálkoznak az előfizetők számára. Az éves konstrukció alacsonyabb havidíjakkal érhető el, egy évre szóló hűségnyilatkozattal. A havonta megújítható lehetőség bármely havi számlázási időszak végén leállítható, majd később újraindítható. Nincs szükség a szoftver újratelepítésére, amennyiben lemondás után hat hónapon belül újraindítják az előfizetést.

Az előfizetéses opció az Adobe web áruházban választható ki a Creative Suite megvásárlásakor, majd a termék letöltés után azonnal használható.

Az Adobe hivatalos weboldalán a licenckonstrukció gyakorlati működését bemutató videó érhető el.

 

Girardi Kornél

Girardi Kornél

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..