A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. december 20. hétfő
Nincs hozzászólás

Az IPR-Insights 2011-ben is folytatja a több éves múltra visszatekintő Licenc Akadémia sorozatot. Továbbra is szívügyünknek tekintjük a hazai SAM menedzserek, informatikai szakemberek, valamint szoftvergazdálkodással, szoftverlicencek kezelésével foglalkozó munkatársaik magas szintű képzését.

2011-ben a következő időpontokban tartunk Licenc Akadémiát:

  • 2011. február 16-18.
  • 2011. május 4-6.
  • 2011. szeptember 21-23.

A két és fél napos tréning a szoftvergazdálkodás elméleti és gyakorlati kérdéseit tárgyalja. Áttekintjük a szoftverekre vonatkozó szerzői jogi rendelkezéseket. Bemutatjuk a szoftverlicencek általános típusait, a gyakori licenckonstrukciókat, majd néhány gyakran előforduló gyártó példáján keresztül megnézzük, hogyan alkalmazzák ezeket a gyakorlatban. Ismertetjük a szoftvereszköz gazdálkodás fogalmait, folyamatait és a felmerülő szabályozási szükségleteket. Áttekintjük a szoftvereszköz gazdálkodás ISO 19770-1 szabványát, részletesen bemutatva annak felépítését, elvárásait. Végül bemutatunk egy konkrét példát arra, hogy miképpen automatizálható a szoftvereszköz gazdálkodás, és milyen funkciókkal váltható ki, illetve támogatható az emberi munka.

A Licenc Akadémia témáiról és a jelentkezés módjáról ide kattintva tájékozódhat.

IPR-Insights

IPR-Insights

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..