A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. április 22. csütörtök
Nincs hozzászólás

2010. július 1-től az aktív Windows Software Assurance-szel (SA) rendelkező felhasználóknak nem szükséges külön licencet vásárolniuk, hogy elérjék a virtuális környezetekben (VDI – Virtual Desktop Infrastructure) futó Windows rendszereket. Ez a jog ezentúl a SA része.

Ehhez korábban egy Virtual Enterprise Centralized Desktop (VECD) licencet kellett vásárolni a meglévő Windows licenc mellé, ami jelentős plusz költséget jelentett. Az aktív SA-szel nem rendelkező felhasználók számára továbbra is csak ez a lehetőség adott. Számukra annyi változik, hogy a VECD licencet ezentúl Virtual Desktop Access (VDA) licencnek hívják.

Ráadásul az aktív SA-szel és az új VDA licenccel rendelkező felhasználók hozzáférhetnek a virtualizált Windows és Office rendszerekhez egy másodlagos, nem a vállalat tulajdonába tartozó – akár nyilvános – számítógépről. Erre korábban egyáltalán nem volt legális lehetőség.

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..