A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. április 17. szombat
Nincs hozzászólás

Elkészült a Microsoft Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 RTM, azaz gyártásra kész kiadása ? jelentette be ma a Microsoft.

Világszerte május 12-én mutatják be az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 szoftvereket. A Frissítési Garanciával (Software Assurance – SA) rendelkező felhasználók április 27-én tölthetik le a szoftvereket, míg a mennyiségi licencvásárlók május 1-től kezdve kaphatják meg őket. A nagyközönség júniustól vásárolhatja majd meg az Office 2010 új kiadásait. A Microsoft közlése szerint a magyar nyelvű változatok ősszel jelennek meg.

Az Office 2010 hét 32 és 64 bites kiadásban lesz elérhető asztali szoftverként, de ezek közül kettő – a Standard és a Professional Plus – kizárólag mennyiségi licencet vásárló ügyfelek számára lesz elérhető. A boltokban a vásárlók további három kiadással találkoznak majd, a Home and Student, a Home and Business és a Professional változattal. A Professional Academic változathoz csak diákok és az oktatásban dolgozók juthatnak hozzá, a Works termékvonal helyébe lépő fapados Starter pedig kizárólag újonnan vásárolt számítógépeken előtelepítve kerül forgalomba.

Az asztali alkalmazásokkal egy időben tervezik bemutatni az internetes böngészővel használható Office Web Appset is, amely a Word, Excel, PowerPoint és OneNote online kiadásaiból áll. E cloudalapú változat a tervek szerint kevesebb funkciót támogat majd, mint asztali testvérei.

Tervezitek az Office 2010 bevezetését?

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..