A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. április 16. péntek
Nincs hozzászólás

2010. április 13-án megszűnt a Microsoft Windows Vista szervizcsomag nélküli, RTM verziójának támogatása.

A Microsoft operációs rendszerekre vonatkozó támogatási politikája szerint egy adott változathoz 24 hónappal a következő javítócsomag megjelenése utánig érhető el mainstream support, ami biztonsági és egyéb frissítések, javítások kiadását, adott esetben új képességek bevezetését, illetve ingyenes telefonos terméktámogatást jelenti. Az eredeti Windows Vistához két évvel az SP1 megjelenését követően ér véget a támogatás, a Vista SP1 pedig 2008. április 14-én jelent meg. A Vista SP1 támogatása a fenti logika alapján két évvel az SP2 megjelenése után ér majd véget, ez 2011 májusában lesz.

Azon vállalatoknak, ahol a számítógépeken még használatban van a Vista ezen verziója, mindenképpen érdemes frissíteniük legalább az első szervizcsomaggal ellátott Vista SP1-re, annak érdekében, hogy elérhetőek legyenek számukra a legújabb frissítések és hibajavítások.

Ti milyen időközzel követitek a frissen megjelenő szervizcsomagokat?

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..