A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. április 16. péntek
Nincs hozzászólás

A Microsoft Windows 2000 Professional és a Windows 2000 Server operációs rendszerek megjelenése óta majd 10 év telt el, így 2010. július 13-án mindkét termék támogatása megszűnik.

A Windows XP szintén régen, még 2001-ben jelent meg. Bár e termék támogatása még néhány évig folytatódik, a 2. szervizcsomag támogatása 2010. július 13-án véget ér. Ezt követően a Microsoft már nem támogatja a Windows XP SP2 verziót, és nem biztosít hozzá biztonsági frissítéseket.

A Microsoft operációs rendszerekre vonatkozó támogatási politikája szerint egy adott változathoz 24 hónappal a következő javítócsomag megjelenése utánig érhető el mainstream support, ami biztonsági és egyéb frissítések, javítások kiadását, adott esetben új képességek bevezetését, illetve ingyenes telefonos terméktámogatást jelenti.

Azon vállalatoknak, ahol a számítógépeken még használatban vannak a Windows ezen verziói, mindenképpen érdemes frissíteniük legalább a Windows XP SP3-ra, illetve a Windows Server újabb verzióinak egyikére, annak érdekében, hogy elérhetőek legyenek számukra a legújabb frissítések és hibajavítások.

Ti használtok még Windows 2000 klienst/szervert?

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..