A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2009. január 23. péntek
Nincs hozzászólás

Az IPR-Insights tanácsadói örömmel mondtak igent arra a felkérésre, hogy 2009 január-februárjában szoftvergazdálkodási szakértőként előadjanak azon az előadássorozaton, melyet az APEH, a HENT (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület) és az MSZT (Magyar Szabványügyi Testület) közösen indított útjának.

Az előadások és konzultációk középpontjában a szoftverek számvitelével és azok ellenőrzésével kapcsolatos kérdések lesznek. Szó lesz arról, hogy az APEH milyen módon ellenőrzi a szoftvereket a vállalatoknál, milyen szoftverlicenc típusok léteznek, s hogyan kell azokat a könyvekben szerepeltetni. A résztvevők megismerhetik a szoftvereszközök felmérését- és gazdálkodását szabályozó folyamatok hazai normáit és nemzetközi szabványait, melyek alkalmazásával a vállalatok számára egyszerűbb és átláhatóbb lesz a szoftverek nyilvántartása.

Az IPR-Insights mind szakmai, mind társadalmi szempontból fontosnak és hasznosnak tartja a rendezvénysorozatot, s szívesen vesz részt hasonló kezdeményezésekben. Az előadásokat 10 alkalommal, 9 nagyvárosban lehet meghallgatni. A részletekről és a jelentkezési feltételekről tovább olvashat a meghívóban.

IPR-Insights

IPR-Insights