A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2009. január 20. kedd
Nincs hozzászólás

Régóta foglalkoztatott minket az a gondolat, hogy valamilyen kötetlenebb formában is megosszuk az érdeklődőkkel a szoftvergazdálkodással kapcsolatos tapasztalatainkat, észrevételeinket. A weboldalunk megújulása jó alkalom volt arra, hogy elindítsuk ezt a blogot. Célunk, hogy a kedves Olvasó elé tárjuk a szoftvergazdálkodás sokrétűségét, szerteágazó ismeretanyagát, és minden egyebet, ami bennünket, szoftvergazdálkodási tanácsadókat foglalkoztat.

Reményeink szerint ez az úttörő kezdeményezés segít abban, hogy olyan tapasztalatokat is átadhassunk Önöknek, amelyeket egy szokásos weboldalon nehéz lenne. Terveink szerint ezen a fórumon elsősorban olyan témákat vetünk fel, melyekbe a projektjeink, napi munkánk során botlunk bele, és annak valamilyen vonatkozása szélesebb kör számára is érdekes lehet. Reméljük olvasóink is hasznosnak találják majd az itt megjelenő információt.

Legegyszerűbben úgy követheti a bejegyzéseket, ha feliratkozik a hírfolyamra. Olvasóinknak lehetősége lesz egy témát véleményezni, a többi látogatóval megvitatni, vagy szerzőinktől kérdezni. Kérjük, látogassa blogunkat rendszeresen, reméljük nem fog csalódni!

Csala Zsolt

Csala Zsolt

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..