A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. augusztus 3. kedd
Nincs hozzászólás

Az informatikai tevékenységek külső szolgáltatásokkal történő lefedése, vagy éppen teljes kiszervezése igen elterjedt gyakorlat. A szoftvereszköz-gazdálkodási tevékenységnek szintén számos olyan területe létezik (szoftvereszköz-gazdálkodási rendszer teljes körű üzemeltetése, szoftverek felismertetése, licencraktár folyamatos karbantartása, egyedi riportok készítése stb.), amely nagyon jól támogatható külső partner által is. A speciális szakértelem igénye, illetve a szoftverek világának gyors változásai miatt ez akár komoly erőforrás megtakarítást is jelenthet, a megfelelő minőségi kritériumok fennmaradása mellett.

Ha érdekli az 5 legnagyobb “bukta”, ami a szoftvergazdálkodásban nem eléggé felkészült felhasználókat a gyártó szoftverauditor betoppanásakor érheti, töltse le rövid bemutatónkat!

Az IPR-Insights az egyedi igényekhez igazodó, testre szabott adminisztratív szolgáltatáscsomagokkal képes ellátni egy-egy szoftvereszköz-gazdálkodási részterület vagy akár a teljes folyamat külsős partner által elvégezhető feladatait. Tekintse meg infovideónkat!

Ismertető letöltése

Az adatok megadása után ismertetőnket emailben küldjük meg Önnek!

Név:
E-mail cím:
Cégnév:
Város:
Telefonszám:
A vállalatnál lévő munkaállomások száma:
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.
Hozzájárulok, hogy számomra az IPR-Insights a továbbiakban szakmai eseményeire meghívókat küldjön. (opcionális)
Hozzájárulok, hogy számomra az IPR-Insights a továbbiakban hírleveleket küldjön. (opcionális)
   
×