SAM Tools and Services
2010. augusztus 3. kedd
Nincs hozzászólás

Az informatikai tevékenységek külső szolgáltatásokkal történő lefedése, vagy éppen teljes kiszervezése igen elterjedt gyakorlat. A szoftvereszköz-gazdálkodási tevékenységnek szintén számos olyan területe létezik (szoftvereszköz-gazdálkodási rendszer teljes körű üzemeltetése, szoftverek felismertetése, licencraktár folyamatos karbantartása, egyedi riportok készítése stb.), amely nagyon jól támogatható külső partner által is. A speciális szakértelem igénye, illetve a szoftverek világának gyors változásai miatt ez akár komoly erőforrás megtakarítást is jelenthet, a megfelelő minőségi kritériumok fennmaradása mellett.

Ha érdekli az 5 legnagyobb “bukta”, ami a szoftvergazdálkodásban nem eléggé felkészült felhasználókat a gyártó szoftverauditor betoppanásakor érheti, töltse le rövid bemutatónkat!

Az IPR-Insights az egyedi igényekhez igazodó, testre szabott adminisztratív szolgáltatáscsomagokkal képes ellátni egy-egy szoftvereszköz-gazdálkodási részterület vagy akár a teljes folyamat külsős partner által elvégezhető feladatait. Tekintse meg infovideónkat!

Ismertető letöltése

Az adatok megadása után ismertetőnket emailben küldjük meg Önnek!

Név:
E-mail cím:
Cégnév:
Város:
Telefonszám:
A vállalatnál lévő munkaállomások száma:
   
×