A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2013. február 13. szerda
Nincs hozzászólás

Az SAP a napokban jelentette be, hogy 2013. július 15-én a jelenlegi 18%-ról 19%-ra emeli az SAP Standard Support éves díját (a karbantartás éves díja a szoftverszerződés értékének százalékaként számítandó). Az SAP Standard Support listaára így csaknem 5,5%-kal emelkedik. A szoftvergyártó indoklása szerint az áremelésre azért van szükség, hogy “továbbra is biztosított legyen a magas színvonalú terméktámogatás”.

A változás nem érinti a meglévő ügyfeleket, továbbá a 2013. július 15. előtt kötött szerződéseket. A korai bejelentéssel az SAP arra bíztatja leendő új ügyfeleit, hogy új szoftverbeszerzéseiket még az áremelkedés előtt indítsák el, a korábban tervezett 18%-os karbantartási díjjal számolva. Várható azonban, hogy a karbantartás éves díja fokozatosan, évenként emelkedésnek indul majd a 2013. július 15. előtt beszerzett szoftverlicencek esetében is, mígnem a karbantartási szorzó ezeknél a szerződéseknél is eléri a 19%-ot.

A 2013. július 14. után beszerzett szoftverlicencek esetén az SAP Standard Support díját már a 19%-os karbantartási szorzó határozza meg.

A változás nem érinti az SAP Enterprise Support és az SAP Business One ügyfeleket.

Auerhammer Nóra

Auerhammer Nóra

Your Turn To Talk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.