A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2013. február 13. szerda
Nincs hozzászólás

Az SAP a napokban jelentette be, hogy 2013. július 15-én a jelenlegi 18%-ról 19%-ra emeli az SAP Standard Support éves díját (a karbantartás éves díja a szoftverszerződés értékének százalékaként számítandó). Az SAP Standard Support listaára így csaknem 5,5%-kal emelkedik. A szoftvergyártó indoklása szerint az áremelésre azért van szükség, hogy “továbbra is biztosított legyen a magas színvonalú terméktámogatás”.

A változás nem érinti a meglévő ügyfeleket, továbbá a 2013. július 15. előtt kötött szerződéseket. A korai bejelentéssel az SAP arra bíztatja leendő új ügyfeleit, hogy új szoftverbeszerzéseiket még az áremelkedés előtt indítsák el, a korábban tervezett 18%-os karbantartási díjjal számolva. Várható azonban, hogy a karbantartás éves díja fokozatosan, évenként emelkedésnek indul majd a 2013. július 15. előtt beszerzett szoftverlicencek esetében is, mígnem a karbantartási szorzó ezeknél a szerződéseknél is eléri a 19%-ot.

A 2013. július 14. után beszerzett szoftverlicencek esetén az SAP Standard Support díját már a 19%-os karbantartási szorzó határozza meg.

A változás nem érinti az SAP Enterprise Support és az SAP Business One ügyfeleket.

Auerhammer Nóra

Auerhammer Nóra

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..