A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. április 17. szombat
Nincs hozzászólás

Elkészült a Microsoft Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 RTM, azaz gyártásra kész kiadása ? jelentette be ma a Microsoft.

Világszerte május 12-én mutatják be az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 szoftvereket. A Frissítési Garanciával (Software Assurance – SA) rendelkező felhasználók április 27-én tölthetik le a szoftvereket, míg a mennyiségi licencvásárlók május 1-től kezdve kaphatják meg őket. A nagyközönség júniustól vásárolhatja majd meg az Office 2010 új kiadásait. A Microsoft közlése szerint a magyar nyelvű változatok ősszel jelennek meg.

Az Office 2010 hét 32 és 64 bites kiadásban lesz elérhető asztali szoftverként, de ezek közül kettő – a Standard és a Professional Plus – kizárólag mennyiségi licencet vásárló ügyfelek számára lesz elérhető. A boltokban a vásárlók további három kiadással találkoznak majd, a Home and Student, a Home and Business és a Professional változattal. A Professional Academic változathoz csak diákok és az oktatásban dolgozók juthatnak hozzá, a Works termékvonal helyébe lépő fapados Starter pedig kizárólag újonnan vásárolt számítógépeken előtelepítve kerül forgalomba.

Az asztali alkalmazásokkal egy időben tervezik bemutatni az internetes böngészővel használható Office Web Appset is, amely a Word, Excel, PowerPoint és OneNote online kiadásaiból áll. E cloudalapú változat a tervek szerint kevesebb funkciót támogat majd, mint asztali testvérei.

Tervezitek az Office 2010 bevezetését?

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Your Turn To Talk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.