A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2010. március 22. hétfő
Nincs hozzászólás

A vállalatok másodkézből általában 20?30 százalékkal olcsóbban juthatnak például operációs rendszerekhez, vagy akár drágább ügyviteli, vállalatirányítási csomagokhoz. Egy nagyobb cég a selejtezett, illetve nem használt gépeken, vagy régebbi keretszerződések nyomán akár több tízmillió forint értékű felesleggel is rendelkezhet.

Telek Eszter, az IPR-Insights vezető tanácsadója is növekvő érdeklődést tapasztal. A használt számítógépes programok beszerzésére (bár ezt a szoftverszállítók, érthető módon, nem nagyon szokták kommunikálni) a nemzetközi és hazai szerzői jogi szabályok egyaránt lehetőséget adnak. ?Tehát amennyiben a vállalatok a tranzakciót kellő körültekintéssel, a vonatkozó jogszabályok betartásával, például jogi garanciát nyújtó szoftver remarketing céggel végzik el, abban az esetben nincs nagyobb kockázata az így beszerzett szoftverek használatának, mint a hagyományos szoftverértékesítési modellek útján történő beszerzésnek? ? tette hozzá a szerzői jogi szakértő.

A Figyelő cikke a Bitport üzleti infokommunikációs portálon, vagy ide kattintva olvasható.

IPR-Insights

IPR-Insights

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..