A JavaScript engedélyezve kell, hogy legyen a böngészőn, hogy az oldal minden funkciója megfelelően működjön.
SAM Tools and Services
2009. április 1. szerda
Nincs hozzászólás

Jól értesült szakemberek tudni vélik, hogy a Microsoft egy új kiadás piacra dobásáról is döntött az idénre várható Windows 7 megjelenés kapcsán.

Eddig hat tervezett kiadás volt ismert, melyek közül a legkisebb a Starter, valamint a fejlődő piacokra szánt Home Basic Edition volt. Forrásaink szerint a redmondi óriás ezek alá pozícionálja a hetedik kiadást, mely a más termékvonalakról már ismert Express Edition nevet kapná. A kiadás csak erős korlátozásokkal működne, mivel számos új funkció kihagyása mellett korlátoznák a processzorhasználatot (maximum egy magra), a memóriahasználatot (maximum 1 GB), és az egyidejűleg futtatható alkalmazások számát (maximum 3).

Az Express Edition várhatóan a gazdasági válság által leginkább érintett piacokon lesz elérhető, így talán nálunk is hozzáférhetővé válik. A tervezett listaárról nem sikerült információhoz jutnunk, de a névadásból feltételezhető, hogy akár ingyenesen is letölthető lesz.

Csala Zsolt

Csala Zsolt

Your Turn To Talk

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..